Resultaten voor promoot

 
promoot
promoot Poolse vertaling Linguee woordenboek.
Het Agents ch a p promoot h e t programma eveneens door middel van de vernieuwde Marco Polo-website met 430 000 bezoekers, elektronische nieuwsberichten met 15 % meer abonnees 1 500 dan vorig jaar en twee nieuwe video's' over het Marco Polo-programma.
promoot Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Dutch Hierbij kan worden aangetekend dat de industrie, die zo fel tegen een verbod op nikkel-cadmiumbatterijen is, de alternatieven ervoor op de eigen website promoot. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. In this respect, it is worthy of note that industry, which is so very much resistant to a ban on nickel-cadmium batteries, is promoting alternatives for these on their own websites. Meer bij bab.la. proletariƫrs aller landen, verenigt U. promotionele activiteiten gericht op de grote massa. Zoek meer woorden in het Duits-Nederlands woordenboek. comment Vraag om herziening. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.
Visit promoot toerisme in eigen streek NUUS.
Visit promoot toerisme in eigen streek. 1 min lezen. Visit promoot toerisme in eigen streek. Julien Borremans 29/05/2020 0 125 weergaves. Om de logeermogelijkheden in Geraardsbergen tijdens deze corona crisis volop te promoten lanceert Visit Geraardsbergen via hun Facebookpagina een publiciteitscampagne met de ludieke naam Uit bed geklapt.
Promoot uw bedrijf.
Drukwerk zoals de FIK jetons om drank te kopen tijdens de Kortrijkse evenementen. Dankzij Promoot uw Bedrijf. Website op maat. U bent op zoek naar een professionele website? Die voldoet aan de hedendaagse verwachtingen? Wij kunnen u helpen! Een verzorgde mobielvriendelijke site is belangrijk als u wil scoren op Google! We raden u dan ook aan om deze aan te maken. U zal worden gevonden in zoekmachines zoals Google maar zal eveneens uw bestaande klanten meer kunnen informeren. Het is belangrijk dat u klanten snel al uw gegevens kunnen terugvinden. Eveneens kan u bijvoorbeeld uw klanten doorverwijzen naar de website en zo uw vorige projecten of producten in een fotoalbum weergeven. Uw klanten maken regelmatig gebruik van internet.
promoot WikiWoordenboek.
Geluid: promoot hulp, bestand. enkelvoud tegenwoordige tijd van promoten. gebiedende wijs van promoten. Het woord promoot staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd promoot" herkend door.: van de Nederlanders.;
Hoe promoot je een muziekevenement: 7 Top Tips Billetto Blog.
Er is niet veel moeite voor nodig om een concert te delen op social media of met een e-mail marketinglijst. Hoe beter je de stappen voor promotie doorloopt, zoals het maken van goed beeldmateriaal, hoe makkelijker het is om mensen over te halen om het concert te delen. Tip: Voor tips over het activeren van je artiesten, lees je meer in werken met artiesten om het evenement te promoten.
De Vlaamse overheid promoot lokaal shoppen: registreer ook jouw zaak! Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Naar de subsidiedatabank. De Vlaamse overheid promoot lokaal shoppen: registreer ook jouw zaak! donderdag, 16 april 2020. Door lokaal te kopen, steunen we onze eigen economie en zorgen we voor elkaar. Daarom lanceert Vlaams minister van Economie Hilde Crevits samen met VLAIO, Unizo, NSZ en VLAM de website koopinjebuurt.be.
Promoot je evenement Anderlecht. logo police. logo police.
Promoot je evenement. Promoot je evenement. Wil je een activiteit promoten? Geef deze dan in via agenda.brussels en vervolgens verschijnt deze in de agenda van deze website. Menu footer legal. 2020 Gemeentebestuur Anderlecht Raadsplein 1, B-1070 Brussel // TVA: BE 0206.582.284 // 32 02 558 08 00 // info@anderlecht.brussels webmaster Caravane media.
Vakantiechecklist: hoe promoot ik mijn bedrijf Spijker Co.
Home Vakantiechecklist: hoe promoot ik mijn bedrijf. De zomervakantie staat voor de deur. Hopelijk ga je genieten van een heerlijke vakantie, ondanks alle maatregelen rond het Coronavirus. Naast de nodige rust is deze periode ook ideaal om eens te kijken of al jouw promotiemiddelen nog wel voldoen, zodat je er na de vakantie weer volop mee aan de slag kunt gaan. Hier staat een lijst met aandachtspunten die je kunt gebruiken om te checken of je iets aan de promotie van jouw bedrijf moet doen. Voldoet het logo nog? Sluit het aan bij wat jouw organisatie doet of wat je wil uitstralen? Wordt de huisstijl consequent doorgevoerd in alle uitingen?

Contacteer ons